** Kozluk ilçesinde eğitim veren 4 orta öğretim kurumunun ortak ‘Bilim Şenliği’nde, öğrencilerin proje ve eserleri görücüye çıktı. Öğrencilerin projeleri, mucitleri aratmadı.

KOZLUK’TA BİLİM ŞENLİĞİ
Batman’ın büyük ilçesi Kozluk’taki ‘Bilim şenliği’ sergisi göz kamaştırdı. Gençlik Hizmetlerine bağlı kapalı spor salonundaki ‘Bilim Şenliği’ne Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk, Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Kozluk Belediye Başkan Vekili Mustafa Işık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahim Yaşa, İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Zübeyir Yılmaz, İlçe Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Kozluk Merkez Anadolu Lisesi, Kozluk Çok Programlı Anadolu Lisesi, Kozluk Anadolu İHL ve Kozluk Anadolu Lisesinden 250 civarındaki projenin sergilendiği ‘Bilim Şenliği’ katılımcıları büyüledi.


PROJELERE TAM PUAN
Öğrencilerin hazırladığı projelerin sergilendiği stantları gezen Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk ve Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, proje koordinatör öğretmenleri ve öğrencilerden projeleri hakkında bilgi aldı. Bilim Şenliğinde emeği geçen idareci ve öğretmenlere teşekkür eden Batman Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, öğrencileri de kutladı.

Editör: TE Bilişim