** Özel Basut Okulları Kurucusu Mehmet Basut, devletin öğrencilere sunduğu desteklerle her ailenin çocuğunu özel okula gönderebileceğine dikkat çekerek: “Devlet desteğinin yanı sıra velilerimize yüzde 30 indirim uyguluyoruz. Bu büyük bir fırsattır” dedi.

TAKSİT İMKANI DA SUNULUYOR
27 Yıldır eğitim sektöründe faaliyetlerini sürdüren Özel Basut Okulları, öğrencilere yeni eğitim-öğretim döneminde yüzde 30’u bulan indirimler uyguluyor. Basut Okulları Kurucusu Mehmet Basut: “Batman’da özel okullar çoğaldı. Bu durum, Batmanlı hemşerilerim için bir nimettir. Özel Basut Koleji ile iletişime geçtiğinizde herkesin çocuğunu özel okulda okutturabileceğini göreceksiniz. Devlet, özel okullarda okuyan öğrencilere ciddi eğitim desteği veriyor. İlk, orta, anadolu lisesine 4.280 TL destek veriliyor. Bu destek gelir düzeyi düşük olan ailelere çıkar. Öğrenci ücretlerimiz Anadolu Lisesi 10.500 TL’dir. Bu öğrencilere 4.280 TL devlet desteği çıkar. Geliri düşük düzeydeki hemşerilerime yüzde 30 indirim uygulayacağız. Kalan rakamı da 12 aya eşit taksitlere böleceğiz” dedi.

“VELİLER, FIRSATLARI DEĞERLENDİRMELİ”
Sunulan fırsatların değerlendirilmesi gerektiğine de dikkat çeken Basut, şöyle devam etti: “350 liralık taksitleri, tüm geliri düşük hemşerilerim ödeyebilir. İnsanlar hayatlarında bazı zamanları kendi lehlerine olan fırsatlarla karşılaşırlar. Çocuklarınızı okutma fırsatı hiçbir zaman kaçırılacak bir fırsat değildir. 27 Yıl evvel Doğu ve Güneydoğu’nun ilk özel kolejini temelini attık. Şimdi 2017 ve yeni okullarımızın temelini atacağız. Siz hemşerilerimize çocuklarınıza Batman’ın en geniş eğitim birimi ve en güzel sosyal spor alanları içinde öğrencilerimize velileri ile vakit geçirecek etkinlik alanları kapsayan 2018-2019 yılı için bir eğitim kurumu inşa edeceğiz. Özel Basut Okulları, Batman’ın dışına çıkmış 2016-2017 eğitim yılında Mersin’de okullarımız eğitim-öğretime başlamıştır. Batman’daki yeniliklerimiz tüm halkımıza ve bizlere hayırlı uğurlu olsun.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim