**Batman Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Atmalar, KOSGEB ile birlikte 300 kişinin yararlanacağı girişimcilik kurslarının 4 ay süreceğini söyledi.
HEM ATAKTA
Halk Eğitim Merkezi’nde kurs sayısını artıran ve hayata geçirdiği projelerle kurumundan söz ettiren HEM Müdürü Osman Atmalar, şimdi de istihdama yönelik kursları hayata geçiriyor. KOSGEB ile birlikte girişimcilik kursu projesini başlatacaklarını söyleyen Atmalar; “Batman ve köylerinde kurs sayımız 2000 civarında. Kurslarımıza beklenilenin üzerinde ilgi var. İş-Kur’la birlikte yürüttüğümüz inşaat ve sıvacılık kursunda 500’e yakın inşaat işçisi sertifika alacak. Bundan böyle iş güvenliği olmadan inşaat işçileri inşaatlarda çalışmayacak” dedi.
İSTİHDAMA YÖNELİK BİR PROJE DAHA
HEM Müdürü Atmalar, şöyle devam etti; “İstihdama yönelik projelerimizi geliştiriyoruz. Girişimcilik kursunu şimdi de KOSGEB’le birlikte hayata geçiriyoruz. Yaklaşık 300 kişi bu projeden yararlanacak. Bazı kurum ve kuruluşlarla birlikte yürüttüğümüz ortak projelere kursiyerlerin ciddi bir talebi var. Hedefimiz istihdama yönelik yeni projeleri hayata geçirmektir. Önümüzdeki günlerde istihdama yönelik projemize start vereceğiz.” (Barış Arslan)

Editör: TE Bilişim