**‘Şiddete karşı sevgi ve hoşgörü’ temalı geleneksel ‘1. Resim ve Afiş Yarışması’nda dereceye giren öğrencilerin ödülleri verildi. Okul Psikolojik Danışmanı Hayrettin Tutuş, amaçlarının her alanda şiddetle mücadele etmek olduğunu belirterek; “Sevgi ve hoşgörü sözcüğünü hayatımızın her alanına almalıyız” dedi.

GAZİ ANADOLU’DA BİR İLK
‘1. Resim ve Afiş Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler, Gazi Anadolu Sağlık Meslek lisesi’nce ödüllendirildi. Ödül töreni Okulun bahçesinde yapıldı. Okul Müdürü Abdulvehap Aslan ve eğitimcilerin katıldığı törende Psikolojik Danışmanı Hayrettin Tutuş, öğrencilere sevgi ve hoşgörü sözcüğünü hayatlarının her alanlarına almalarını tavsiye etti. Tutuş, şöyle konuştu; “İnsan ilişkilerinde çatışmalar, anlaşmazlıklar ya da problemler elbette olmaktadır. Siz de bunları yaşayabilirsiniz ancak bu problemleri ve çatışmaları sağlıklı bir şekilde nasıl çözeceğinizi bilmelisiniz. Yani çatışma çözme yöntemlerine ve problem çözme becerilerine sahip olmanız gerekmektedir. Bu yaşam becerilerine sahip olmadığınızı düşünüyor ve destek almak istiyorsanız, Rehberlik Servisi uzmanlarından yararlanabilirsiniz.”
ASLAN; “YARIŞMAYI GELENEKSELLEŞTİRECEĞİZ”
Gazi Anadolu Sağlık Meslek lisesi Müdürü Abdulvehap Aslan, resim afiş yarışması gelenekselleştireceklerini ifade ederek, şunları söyledi; “ Önümüzdeki yıl daha büyük çapta yani il düzeyinde bir resim ve afiş yarışması düzenlemeyi hedefliyoruz. Maddi-manevi her türlü kolaylığı ve desteği öğrencilerimize vereceğiz. Dereceye giren öğrencileri kutluyorum.” Resim ve afiş yarışmasında ilk üçe giren öğrencilere katılım belgesi ve ödülleri törenle verildi.

Editör: TE Bilişim